Erdemir İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Erdemir İş Başvurusu

Erdemir iş başvurusu yapmak için Erdemir iş ilanları içerisinden size uygun bir pozisyon seçebilir ve online iş başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Erdemir Hakkında Bilgi

Erdemir, Oyak Maden Metalürji’nin ana şirketidir. Türkiye’de ki en değerli ve en büyük sanayilerden bir tanesidir. 1960 yılında özel bir yasa ile kurulmuştur. Erdemir’in başlıca kurulma sebebi yassı çelik imalatının Türkiye’de yapılması ve Türk sanayisine kazandırılmasıydı.

Erdemir, uluslararası kalitelerde ürünler üreten bir sanayi kuruluşudur. Levha üretimi, sıcak ve soğuk haddelenmiş sac ve kalay üretimi, krom ve çinko kaplamalı sac üretimi yapmaktadır. Otomotiv, makine, enerji, gemi inşa, beyaz eşya, boru profil, savunma, ambalaj gibi ismini daha sayamadığımız birçok sektöre üretim malzeme üretmektedir.

1965 yılında açılan Erdemir, o dönemki sanayi koşullarına göre üst düzey kalitede faaliyetlerine başlamıştı. Yerli çelik üretimi için açılan Erdemir, bunu başarıyla sağlamış ve ülkemizde bulunan sanayi kuruluşlarının çelik ihtiyaçlarını gidermeye başlamıştır. O dönemlerde yassı çelik ihtiyacı için yurtdışı firmalardan sipariş geçilmekteydi ve bu da ülke ekonomisine olumsuz yönde zarar vermekteydi. Sanayinin önünü açmak, ürün ve hizmet çeşitliliği sunmak, yüksek katma değerli ürünleri arttırmak amacıyla kurulan Erdemir, bu ihtiyacı tamamen karşılamıştır.

Erdemir, ilk kurulduğunda 0.5 milyon ton ham çelik kapasitesine sahipti ve her geçen gün kendini geliştirerek ve yenileyerek bu kapasiteyi 4 milyon tona çıkarmıştır. 0.4 milyon nihai mamul kapasitesini de 5 milyon ton üzerine çıkarmayı başarmıştır.

Erdemir, Borsa İstanbul’da da en büyük şirketlerden biri olmayı başarmıştır ve 2006 yılında OYAK bünyesine katılmıştır. Yapılan bu özelleştirme sonrasında büyüme hızını arttırmış ve müşteri memnuniyetini ön plana alarak sektörde çok büyük bir yere sahip olmuştur.

Türkiye’de çelik sektöründe ilk AR-GE Merkezi’ni kuran şirket Erdemir olmuştur. Şu an Türkiye’de en büyük entegre yassı çelik üretim tesislerine sahiptir.

Erdemir’de Kariyer

Erdemir’de 4.250 üzerinde personel çalışmaktadır. Bu çalışanların tamamı Ereğli’de oturan vatandaşlardır. Çalışan personelin %16’lık kısmı 13-30 yaş, yine %16’lık kısmı 31-40 yaş ve %66’lık kısmı da 41-55 yaş olan tecrübeli personelden oluşmaktadır.

Erdemir İş Başvurusu

Erdemir iş başvurusu yapmak için buraya tıklayabilirsiniz. Erdemir kariyer sayfasında insan politikaları hakkında bilgiler alabilir, açık iş pozisyonlarını görebilir ve online iş başvurusu yapabilirsiniz.

Erdemir İş İlanları

Erdemir iş ilanları için Linkedin sayfasını da kullanabilirsiniz. Erdemir Linkedin sayfası için buraya tıklayınız. Linkedin sayfasından açık iş pozisyonlarını görebilir ve cv bilgilerinizi firmaya gönderebilirsiniz.

Erdemir Oypa İş Başvuru Formu

Erdemir Oypa iş başvuru formu için üstte verdiğimiz linkleri kullanabilirsiniz. Erdemir kariyer sayfasında yer iş ilanlarını listeleyebilir ve size uygun bir iş pozisyonuna tıklayarak online iş başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Erdemir Grup İş İlanları

Erdemir Grup iş ilanları için üst kısımda “Erdemir iş başvurusu” başlığı altında yer alan linke tıklayınız. Buradan Erdemir Gruba ait güncel iş ilanlarını görebilir ve online iş başvurusu yapabilirsiniz.

Erdemir Demir Çelik Fabrikası İş Başvurusu

Erdemir Demir Çelik Fabrikası iş başvurusu yaparak sizde kariyerinizi Erdemir gibi Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından bir tanesi olan kaliteli bir firmada sürdürebilirsiniz. İş başvurusu yapmak için üst kısımda verdiğimiz direktifleri takip ediniz.

Erdemir İş Başvurusu Formu

Erdemir iş başvurusu formunu doldurarak cv dosyanızı insan kaynakları departmanına gönderebilirsiniz.

Erdemir İşe Alım Süreci

Erdemir işe alım süreci, siz cv bilgilerinizi gönderdikten sonra başlar. İş ihtiyacı olduğu durumda ya da siz belli bir iş ilanına başvurduğunuzda o iş için uygun olup olmadığınız kontrol edilir ve diğer adaylar da varsa, mülakat için Erdemir insan kaynakları departmanına davet edilirsiniz. Sözlü ve yazılı mülakatlar sonrasında Erdemir’de çalışmaya başlayabilirsiniz.

Erdemir Ersem iş başvurusu, Opel Erdemir iş başvurusu, Hyundai Erdemir, Oypa Erdemir, Erdemir Madencilik online iş başvurusu için üst kısımda verdiğimiz linklere tıklayın ve direktifleri takip edin.

Erdemir hakkında sorunuz varsa bizlere bu sayfa altında yer alan yorumlar bölümünden sorabilirsiniz.

Yorum yapın